Concentrix | Lid Klantenservice Federatie
Logo Concentrix

Concentrix

Customer experience | Customer service | Outsourcing

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

we het belangrijk vinden betrokken te zijn bij wat er speelt binnen de CX branche en hierin een actieve bijdrage te leveren. We geloven dat we samen de branche naar een hoger niveau kunnen brengen. De Klantenservicefederatie biedt hier een uitstekend platform voor waarin we met elkaar kennis en ervaringen kunnen delen.

Over ons

Hi, wij zijn Concentrix. Aangenaam kennis te maken! Iets meer over ons…

Wij zijn hét bedrijf voor tech-powered customer experiences en creëren game-changing journeys voor een aantal van ’s werelds mooiste merken en zij die de wereld van vandaag de dag veranderen.

Onze visie? Het beste customer engagement bedrijf ter wereld zijn, boordevol diversiteit en talent – aangedreven door creativiteit en technologie.

Ons doel? Bij alles wat we doen, geloven we in het juiste doen door en voor mensen - onze opdrachtgevers, hun klanten, onze medewerkers, onze samenleving en onze planeet.

We zijn wereldwijd actief in meer dan 70 landen in 6 continenten, waaronder de Nederlandse regio met verschillende locaties in Nederland, Curaçao en Suriname. We zijn overtuigd van het succes van de combinatie tussen een optimale sourcingmix, een doelgroepgerichte aanpak, waardering en erkenning en de inzet van mensgerichte technologie.

‘Great leaders mix & match’ en wij geloven dat dit de duurzame oplossing is voor een partnership waar veel organisaties naar op zoek zijn!

Contact Concentrix

Website: Concentrix

We are your global partner that designs, delivers, and optimizes unforgettable human experiences for todays digital world.