KSF-podcasts

KSF-podcasts

14 mei 2024

De relatie tussen CX en technologie

AI gaat helpen met het oplossen van de interne basis-issues van een organisatie. Wat ten gunste van de klantervaring en de medewerker zal komen. AI gaat helpen, mits de data waar AI van moet leren kwalitatief goed is! De vergelijking wordt getrokken met de periode dat big data nieuw was. Zelfs het CRM van de bakker op de hoek en dat van de Klantenservice Federatie komt ter sprake.

Beluister het gesprek tussen de voorzitters van KSF-expertgroepen Technologie & CX vol praktische voorbeelden en waardevolle inzichten.

18 april 2024

Ramón Delima

Ramón Delima, voorzitter van KSF en hoofd lintjesdoorknipper bij TUI deelt zijn ervaringen over het overtuigen van de directie om te investeren in klantcontact.

“Wij weten precies waar het klantcontact binnen een organisatie vandaan komt, waar de knelpunten zitten. Grijp bezuinigingsplannen aan om de board te laten zien waar het beter kan. Wat een investering in de kwaliteit van klantcontact kan betekenen voor je organisatie en onderbouw dit met in harde euro’s”, betoogt Ramón. 

25 mei 2023

ISO 18295 | Een win-win voor branche & bedrijf

“Als je als branche erkend wil worden dat je een echt vak uitoefent, kan dat alleen als we allemaal voldoen aan de norm. Laten we met zijn allen staan voor het vak klantcontact”, daarmee sluit Naomi Verheij, operations manager bij facilitair contactcenter Contact4You, de podcast over ISO 18298 af. 

Contact4You is sinds december 2022 gecertificeerd voor deze norm voor contactcenters. Benieuwd naar hoe zij dit proces ervaren hebben? Beluister de podcast!

16 mei 2023

ISO 18295 certificeringsproces RDW

Dirk Berkers is operationeel manager KCC bij RDW. Zij zijn ISO 18295 gecertificeerd sinds 2019. Dirk gaat in op vragen, zoals: wat is het belangrijkste wat jullie van het certificeringsproces geleerd hebben? En wat heeft de certificering jullie organisatie als geheel opgeleverd? Ook gaat hij in op een aantal scherpe stellingen die hij krijgt voorgelegd.