Partners in klantcontact
partners in klantcontact

Partners

Samen maken wij de klantcontact branche beter

Met deze organisaties werken wij regelmatig samen

Ziptone

Ziptone

Ziptone is hét online vakmedium voor de klantcontact professional. Ziptone is het enige Nederlandse vakmedium dat volledig gericht is op het vakgebied klantcontact: de interactie tussen bedrijven/instellingen en hun klanten. Ziptone informeert en inspireert professionals in klantcontact via dagelijks nieuws, verslagen, interviews, analyses, klantcases en kennisartikelen op het gebied van customer service: processen, HR en technologie. Het vakmedium is onafhankelijk, ‘online only’, laagdrempelig, kritisch en flexibel.


Ziptone is vrij toegankelijk voor de doelgroep en wordt mede mogelijk gemaakt door meer dan twintig kennispartners

Frankwatching partner in klantcontact

Frankwatching

Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezighoudt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Inhoud, kwaliteit en onafhankelijkheid boven alles. Het delen van kennis en het bieden van inspiratie over trends, ontwikkelingen, tools en cases, dat zit in onze genen. Dag in dag uit, zowel online (via artikelen, webinars, vacatures en downloads) als offline (via trainingen, events en boeken).
De branchevereniging voor data driven marketing

DDMA

DDMA is de vereniging voor marketing en data. Ons doel is de data driven marketing sector op een hoger plan te tillen onder het motto ‘Data, maak er iets moois van‘. Wij brengen de beste mensen en kennis betreffende data, marketing en privacy bij elkaar.

ccma

CCMA

De CCMA is de beroepsvereniging in Nederland voor professionals die werkzaam zijn in de Customer Contact branche.

Platform voor Klantgericht Ondernemen

Platform voor Klantgericht Ondernemen

Platform voor Klantgericht Ondernemen opent voor jou en je collega’s de deuren naar kennis, bedrijven en vakgenoten. Met ideeën die breed inzetbaar zijn en die je direct kan toepassen, laat PvKO je zien hoe je klantgerichtheid kunt opbouwen en onderhouden. Voor elke organisatie, elk proces en het belangrijkste; voor ieder mens. Je ontmoet klantgerichte ondernemers en medewerkers op inspirerende locaties en geniet van goed verzorgde bijeenkomsten. Een mooie community om deel vanuit te maken. 

Klantenservice Explain

eX:plain

Ieder jaar staat eX:plain borg voor de inhoud en organisatie van ca. 400.000 examens. Zitten we met bedrijven, sectoren en onderwijsorganisaties aan tafel om vast te stellen wat de arbeidsmarkt nodig heeft en hoe het onderwijs daarop kan inspelen. Die norm leggen wij vast en examineren we. Met onze praktijkgerichte, multimediale leermiddelen helpen we - binnen het bedrijfsleven en het onderwijs - mensen zich te ontwikkelen.

UWV

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

customerfirst partner in klantcontact

CustomerFirst

CustomerFirst is dé toonaangevende vaktitel op het gebied van customer servicemanagement en klantcontact. CustomerFirst informeert je zowel digitaal als in print over hoe je de klant over alle kanalen heen centraal kunt stellen en hoe je de customer first-mentaliteit binnen het gehele bedrijf implementeert. Daarnaast biedt deze vaktitel je continu inzicht in noviteiten op het gebied van klantcontact.

klantcontact.NL

Klantcontact.NL

Klantcontact.nl is hét digitaal content platform voor iedereen die actief is in het customer service-, klantenservice-, contact center-, customer experience- en klantinteractie vakgebied in Nederland.


Op Klantcontact.nl vindt de klantcontact professional nieuws, trends & ontwikkelingen, best practices, events, vacatures, kennisdeling en onze webshop.