Vacature voorzitter KSF-expertgroep WFM
Vacature voorzitter KSF-expertgroep WFM
16 november 2022 
1 min. leestijd

Vacature voorzitter KSF-expertgroep WFM

De KSF heeft een vacature voor een voorzitter van de expertgroep WFM.

De ontwikkelingen in de branche en de Klantenservice Federatie (KSF) vragen in hoge mate kennis over de mogelijkheden en kansen van WFM en de toekomstige rol van WFM’ers in de organisatie. Als voorzitter zorg je ervoor dat de KSF voorop loopt in kennis over strategisch WFM, de positionering van WFM en de kansen van AI i.c.m. WFM en thuiswerken. 

Tevens denk je gedurende het jaar actief mee over kennisdeling in de vereniging. Dit doe je samen met de meedenkende en meewerkende leden in de expertgroep WFM. Samen ontwikkelen en ontsluiten jullie kennis voor leden op het gebied van het thema WFM.

De voorzitter…

  • Verzorgt voor een jaar, met een mogelijke verlenging van maximaal een jaar, samen met eventmanager Dorien Exalto, onderwerpen, locaties en sprekers voor een ledengesprek en een bijeenkomst in de vorm van een workshop, inspiratiesessie of showcase.
  • Ondersteunt de spreker van de bijeenkomst in de voorbereiding en draagt thematiek aan voor het ledengesprek.
  • Schrijft eens per jaar een blog over het onderwerp uit naam van de KSF.
  • Werkt samen met de meewerkende en meedenkende leden in de expertgroep aan het creeeren van content, in de vorm van bijvoorbeeld een onderzoek, artikel, interview, podcast etc. 
  • Is aanwezig tijdens de ALV, die twee keer per jaar plaatsvindt
  • Is aanwezig tijdens de expertgroep voorzittersmeetings en meetings met het bestuur, welke beide twee keer per jaar plaatsvinden, of zorgt voor vervanging. 
  • Neemt op basis van de expertsessies in overleg met de KSF PR-initiatieven.

Naar verwachting neemt de voorzittersrol 50 tot 60 uur per jaar. Het voorzitterschap van een expertgroep is kosteloos en onbezoldigd. 

Wil je reageren op deze vacature, dan ontvangen we graag uiterlijk donderdag 8 december a.s. je reactie met daarbij je CV en een (korte) motivatie t.a.v. Roel Masselink info@klantenservicefederatie.nl. Je bent van harte welkom om kennis te maken op het KSF Koetshuis in Doorn. 

Het bureau en het bestuur kiezen samen op basis van de motivatie en het plan de meest geschikte kandidaat. De voorzitter wordt voor een jaar benoemd door het bestuur. Na de eerstvolgende  bestuursvergadering wordt de nieuwe voorzitter bekendgemaakt aan de leden.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.