Programmering KSF Kick-off: IKEA & KLM aan tafel
IKEA & Cygnific (KLM Royal Dutch Airlines) aan tafel bij de eerste KSF Kick-off
09 maart 2022 
0 min. leestijd

IKEA & Cygnific (KLM Royal Dutch Airlines) aan tafel bij de eerste KSF Kick-off

Aankomende zeven kwartalen zullen we ieder kwartaal één van de 7 servicebeloften behandelen. We starten met de eerste servicebelofte ‘Wij gaan respectvol en zorgzaam om met klanten of burgers, in het contact, wij bieden hen gemak in service en zorgen voor goede bereikbaarheid van de organisatie’.

Dinsdag 22 maart gaan we aan tafel met:

We gaan met hen in gesprek over de manier waarop zij met deze servicebelofte bezig zijn, en welk traject zij hiervoor hebben doorlopen of momenteel doorlopen.

De insteek van de kick-off is kennis opdoen en leren van elkaars ervaringen en successen.

Door de servicebelofte vanuit verschillende invalshoeken te bekijken willen we deze inzichtelijk maken. Hoe zou het naleven van deze servicebelofte in de praktijk moeten, en hoe handel je als organisatie wanneer dit even niet lukt? Wat is acceptabel en wat niet? Waar stuur je op als het even minder gaat..?

De kick-off wordt uitgezonden via Teams zodat jij jouw vragen kunt stellen aan de tafelgasten. Heb je op voorhand vragen? Deel deze met ons door middel van een e-mail of laat onder dit artikel een reactie achter, zodat we deze kunnen verwerken in het programma.

Meld je aan en dan zien we elkaar op 22 maart! 

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen