KSF kick-off
Video Aspect Ratio: 9:4

KSF kick-off! Q4 2022

kick-off ten behoeve van de 2e servicebelofte

What you see is what you get!
Maar wat nou als je niet alles ziet..?

Datagedreven werken wordt door steeds meer bedrijven omarmd en maakt daarbij onderdeel uit van de bedrijfsstrategie. De inzichten verkregen uit data in combinatie met kennis en ervaring van medewerkers staan daarbij aan de basis voor het opstellen en het bijsturen van een bedrijfsstrategie, zo ook bij een CX strategie. De beslissingen die hieruit voortkomen worden dan niet genomen uit een soort van “onderbuikgevoel”, waarbij “wij denken dat”, “wij geloven dat” centraal staan, maar uit een onderbouwde analyse van gegevens die door het bedrijf zelf gegenereerd worden.


We krijgen binnen de KSF veel vragen van leden hoe nu met datagedreven werken om te gaan. Hoe zet je een dergelijke strategie op en wie kun je daar het beste bij gebruiken? Bovendien is er binnen de KSF expertgroepen al vaak discussie geweest over hoe het nu mogelijk is dat er door veel bedrijven een uitmuntende CX strategie wordt beschreven, maar dat in de praktijk de verschillende afdelingen binnen een bedrijf van elkaar niet eens weten wat ze daarbij aan het doen zijn, laat staan dat ze daarbij de juiste gegevens en inzichten met elkaar delen.


Worden wel de juiste medewerkers ingezet bij het beslissingstraject? Wat is de rol van WFM’ers daarbij? Is er binnen de organisatie sprake van silo-vorming en hoe kunnen we dat voorkomen? Gebruiken we data en inzichten écht op de juiste manier? Creëren we wel business impact met onze analyses en hoe borg je dat signalen van medewerkers op de “vloer” worden meegenomen? Voordat we dieper kunnen ingaan op bovenstaande vragen, willen de expertgroepen WFM en Data eerst graag inventariseren waar de leden bij datagedreven werken tegenaan lopen en of ons beeld van de werkelijkheid klopt.


We zullen dit doen op woensdag 12 oktober tijdens de kick-off van de tweede servicebelofte:

Wij nemen feedback die via klantenservice de organisatie inkomt serieus en zorgen voor verbetering.


KSF nodigt je van harte uit om samen met gespreksleider Mark Elschot en tafelgasten Arnon Post en Frank van Bergen deel te nemen aan de hybride kick-off waar deelnemers aan de hand van stellingen betrokken worden bij deze interactieve discussie.


De deelnemers die fysiek aanwezig zijn kunnen na afloop deelnemen aan de verdieping welke duurt van 14.00 uur tot 14.30 uur.

Programma

12:15 - 13:00 | Inloop

13.00 - 14:00 | Inhoudelijke sessie

14.00 - 14:30 | Verdieping (alleen fysiek)

Naar het aanmeldformulier:

12 oktober 2022

13:00 - 14:30

klantcontact-event-locatie-1

Hybride

Kantoor PlanMen

Amersfoortseweg 98

3941 EP, Doorn

faciliteiten koetshuis

Alleen voor leden

Check of jullie lid zijn