In gesprek over arbeidsvoorwaarden klantenservicemedewerker
Werkgeverschap gericht op de mens, wat verstaat de klantcontactbranche daaronder en hoe geven we hier invulling aan?
05 juli 2022 
0 min. leestijd

Werkgeverschap gericht op de mens, wat verstaat de klantcontactbranche daaronder en hoe geven we hier invulling aan?

Deze vragen stonden centraal tijdens de KSF kick-off van kwartaal 3. Dit kwartaal staan alle activiteiten bij de KSF in het teken van de 4e servicebelofte: ‘Als klantcontactcenter gaan wij respectvol om met onze medewerkers, zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, goede arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden’.  

De 7 servicebeloftes komen voort uit de dromen die de KSF met haar leden heeft geformuleerd voor een toekomst van de klantcontactbranche waarin alle klantenservicemedewerkers met trots vertellen over hun baan in de klantencontact.

Tijdens de KSF Kick-off op dinsdag 21 juni ging Wietse Westerhuis in gesprek met Ellen Spiegelenberg, operationeel manager bij ARAG Nederland, Eline Verhek, operationeel directeur bij Alembo en Sam Krekels, klantspecialist binnen één van de zelfsturende teams van Change. In de achtertuin van het koetshuis, waar de KSF gevestigd is, werd gesproken over wat goede arbeidsvoorwaarden zijn en hoe belangrijk de tafelgasten ontwikkelingsmogelijkheden vinden. Samen met het publiek hebben zij vanuit verschillende invalshoeken een mooi en open gesprek gevoerd.

Bekijk de opname (alleen voor leden).

Niet-leden kunnen de opname tot 4 aug 2022 tijdelijk terugkijkenNaar de KSF Ledenomgeving.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.