Nieuwe voorzitter KSF Expertgroep Technologie
Nieuwe voorzitter KSF Expertgroep Technologie
16 januari 2019 
0 min. leestijd

Nieuwe voorzitter KSF Expertgroep Technologie

Sinds januari 2019 is Bram Lenten, eigenaar Conversationals, voorzitter van de KSF-expertgroep Technologie. Hij volgt hiermee Eric Hartmans op, die in september afscheid heeft genomen.

“In gesprek met de KSF over digitale transformatie in klantcontact, herkende ik veel kansen en uitdagingen. De afgelopen jaren gaf ik leiding aan de digitalisering van kanalen bij de KPN Groep en daarin speelden meetbaarheid en complexiteit een grote rol. Hoe maak je een goede businesscase, waar begin je en hoe bouw je een digitale transitie duurzaam op? Het zijn onderwerpen waar iedere organisatie mee te maken heeft. Ik kan niet wachten om samen met de expertgroep stappen te zetten in de digitale transformatie van klantcontact.”

Bram zit op 7 maart zijn eerste Technologie-expertsessie voor. Deelnemers werken onder begeleiding van experts businesscases uit om technologische innovatie mogelijk te maken. Wil je daar meer over weten? Bekijk de agenda.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen