Ellen van Hennekeler nieuwe voorzitter expertgroep HR
Ellen van Hennekeler nieuwe voorzitter expertgroep HR
18 december 2019 
0 min. leestijd

Ellen van Hennekeler nieuwe voorzitter expertgroep HR

Ellen van Hennekeler, werkzaam voor eelloo, is de nieuwe voorzitter van de KSF-expertgroep HR. Zij volgt Hans de Wolff op, die in het afgelopen jaar voorzitter was van de expertgroep.

“Alles in organisaties draait om mensen, hoe je het ook wendt of keert. Ik durf daarom te stellen dat HR de belangrijkste afdeling is voor organisaties! En hoe boeiend is klantcontact anno 2020? Technologie en mens ontmoeten en versterken elkaar. Waarde en beleving krijgen er vorm en input voor de rest van de organisatie wordt er opgehaald. Graag zet ik de veranderende rol van HR in dit alles in de spotlights. Laten we met en van elkaar leren en gezamenlijk de toekomst van klantcontact vormgeven!”

Ellen van Hennekeler zit op dinsdag 11 februari haar eerste HR-expertsessie voor met de titel ‘Back to the future’ over hoe je medewerkers helpt ontwikkelen om wendbaard te zijn en werk te geven dat echt bij ze past, ook op langere termijn. Inschrijven voor deze sessie is mogelijk in het nieuwe jaar.

We kijken uit naar de samenwerking met Ellen!

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen