Nieuwe voorzitter KSF expertgroep HR
Nieuwe voorzitter KSF expertgroep HR
17 oktober 2018 
0 min. leestijd

Nieuwe voorzitter KSF expertgroep HR

Sinds oktober 2018 is Hans de Wolff, algemeen directeur bij SUSA flexibel studentenwerk, de nieuwe voorzitter van de KSF expertgroep HR. Hij volgt hiermee Remco Pouw op, die sinds lange tijd voorzitter was van de expertgroep.

“In mijn voorgaande rol als directeur particulieren bij Triodos Bank heb ik veel gewerkt aan Service Excellence. Daarbij speelde het aannemen, inspireren en begeleiden van klantcontactmedewerkers een grote rol. Ik ben van mening dat klantcontactmedewerkers zeer belangrijk zijn voor de organisatie en de verpersoonlijking daarvan: het zijn de ambassadeurs van je organisatie. Ik kijk ernaar uit om mijn brede ervaring en HR-expertise in te zetten voor de KSF expertgroep HR en lever graag op die manier bij aan de maatschappelijke vernieuwing van de sector en de rol van HR daarin.”

Hans de Wolff zit op 30 oktober zijn eerste HR-expertsessie voor, waarbij deelnemers onder begeleiding van generatie-expert dr. Aart Bontekoning een workshop generatiemanagement krijgen.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen