Nieuwe bestuursleden KSF
Nieuwe bestuursleden KSF

De leden van KSF hebben Jobke van den Berg (eX:plain), Nathalie Verdoolaege (Concentrix), Ellen Verheijen (Randstad) en Sander Kuijer (Kuijer Consultancy) benoemd tot bestuurslid van KSF.

Zij nemen een zetel in namens respectievelijk namens inhouse klantcontactcenters, facilitaire contactcenters, leveranciers en zzp’ers. De uitslag van de bestuursverkiezingen werd gisteren tijdens de voorjaars-ALV van KSF bekendgemaakt. Van den Berg, Verdoolaege en Verheijen zijn nieuw in het bestuur. Kuijer maakte al deel uit van het bestuur en verruilt zijn facilitaire zetel nu voor de zetel namens zzp’ers.

Met de verkiezing van de nieuwe bestuursleden werd ook afscheid genomen van bestuursleden Edward Lind (zzp), Arjanne Omlo-Wiersma (leveranciers) en Carola Wijkamp-Hermsen (De Vereende). Zij bouwden de afgelopen jaren met hart en ziel mee aan de verdere professionalisering van KSF.

Vacature bestuurslid namens de ledengroep ‘Inhouse Klantcontactcenters’

In november komt de inhouse-zetel van Brigitte Arts vrij. Voor deze positie komt het bestuur graag in gesprek met directeuren klantcontact of senior managers klantcontact bij een inhouse klantcontcenter. Meer info

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen