Stel je nu kandidaat voor één van de aankomende vacatures binnen het bestuur
Stel je nu kandidaat voor één van de aankomende vacatures binnen het bestuur
14 maart 2024 
0 min. leestijd

Stel je nu kandidaat voor één van de aankomende vacatures binnen het bestuur

Vanwege aflopende bestuurstermijnen en veranderingen van werkkring komen in het bestuur de komende tijd (vervroegd) een aantal bestuurszetels vrij. Draag jij de sector, het vakgebied en KSF een warm hart toe en pas jij in één van de profielen, stel je dan kandidaat voor één van de onderstaande vacatures.

Heb je belangstelling? Stuur dan uiterlijk 1 april 2024 je kandidaatstelling voorzien van een korte motivatie en jouw cv naar vacature@klantenservicefederatie.nl. Heb je vragen over de functie of de procedure? Neem dan contact op met KSF-directeur Roel Masselink, roel.masselink@klantenservicefederatie.nl.

Voor de vacature bestuurslid ledencategorie ZZP heeft het bestuur een geschikte kandidaat op het oog. Niettemin nodigt het bestuur iedereen die in het profiel voor deze functie past en die het bestuur wil komen versterken van harte uit zich kandidaat te stellen.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen