KSF organiseert webinars en videogesprekken
KSF organiseert webinars en videogesprekken
23 april 2020 
0 min. leestijd

KSF organiseert webinars en videogesprekken

De Klantenservice Federatie is sterk in het ontsluiten van praktische kennis en het eerlijke verhaal van leden op het gebied van klantcontact. Juist in deze tijd is het fijn om geen tijd te verliezen, snel van elkaar te leren en te sparren over #hoedan? Daarom organiseren we kleinschalige videogesprekken over thema’s als leidinggeven op afstand, verlof en betrokkenheid.

We doen dat in de vertrouwde setting; leden zijn onder elkaar. De videogesprekken duren 45 minuten en worden geleid door de voorzitters van onze expertgroepen. Naderhand zoeken leden soms nog contact met elkaar om verder te praten. We faciliteren dat graag.

Dit zeggen deelnemers:
“Fijn om met vakgenoten te sparren in een kleine setting.”
“Vaak zie ik mooie offline KSF-sessies voorbij komen, maar passen het niet in mijn agenda. Deze digitale sessies zijn daardoor extra interessant: zonder veel (reis)tijd alsnog vakgenoten ontmoeten.”
Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen