Ziggo | Lid Klantenservice Federatie
Ziggo klantenservice verbeteren

Ziggo

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

om onze kennis en ervaring te delen met anderen. Maar ook om juist van andere professionals in het vak te leren wat hun ervaringen en leerpunten zijn. Samen maken we het verschil. Dat is het plezier van Ziggo.

Over Ziggo

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Sinds 30 juni 2021, heeft Ziggo nagenoeg 4 miljoen televisie-, meer dan 3 miljoen internet- en meer dan 2 miljoen vaste telefonie klanten. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden. Ziggo maakt deel uit van VodafoneZiggo, een 50/50 joint venture van Vodafone Group en Liberty Global. Voor meer informatie, ga naar www.vodafoneziggo.nl

Hoe uw organisatie klanten te woord staat, beïnvloedt de indruk van de gehele organisatie. Met een professioneel, goed ingericht klantcontactcenter kunt u zich écht onderscheiden op klantbeleving en voldoen aan de behoeften van de veeleisende klant van nu. Ziggo beschikt zelf over één van de grootste contactcenters van Nederland en we kunnen dus met recht spreken ervaringsdeskundige te zijn op het gebied van optimaal klantcontact.

Contact

Voor meer informatie, ga naar www.vodafoneziggo.nl.