Ennatuurlijk | Lid Klantenservice Federatie
Klantenservice verbeteren Ennatuurlijk

Ennatuurlijk

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat we graag willen dat onze medewerkers voldoen aan standaarden die horen bij een kwalitatief goede medewerker klantenservice of coach. We zijn ook trots dit te kunnen laten zien in de vorm van branchecertificaten. Ook helpen we graag andere organisaties dit ook te bereiken.

Over ons

Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Wij helpen met het verduurzamen van Nederland. Met energie uit de buurt, voor de buurt. Comfortabel, betaalbaar en vertrouwd. 

We werken dagelijks samen met gemeentes, woningcorporaties, bedrijven, bewoners en bouwers om onze bestaande warmtenetten te verduurzamen. Ook leggen we gezamenlijk nieuwe netten aan voor het lokaal verkoelen en verwarmen van huizen, bedrijven en scholen. 

Dat doen we door wijken en buurten te koppelen aan lokale bronnen. Van aardwarmte tot warmte uit de industrie. Iedere oplossing vraagt om een specifieke lokale aanpak. Graag nemen we je daarom bij de hand. Delen we onze kennis, kunde en ervaringen. En willen we jou en je omgeving beter leren kennen. Dat doen we door de juiste vragen te stellen en vooral door heel goed te luisteren. Zodat we precies begrijpen wat er nodig is. Alleen zo zorgen we voor meer dan tevreden opdrachtgevers en bewoners. En versnellen we de toegang tot duurzame en lokale energie voor iedereen in Nederland. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bedrijfsvideo

Producten/diensten

- Warmte (stadsverwarming) voor ruimteverwarming en de opwarming van kraanwater. - Koude/koeling - Beheer & onderhoud - Klantenservice - Storingsdienst - Advies - Verduurzaming

Contact klantenservice Ennatuurlijk

klantenservice@ennatuurlijk.nl
Telefoonnummer 085-2734567
Whatsapp 06-11461151

Website: klantenservice ennatuurlijk

Facebook
Twitter


Klantenservice Ennatuurlijk