Elektramat | Lid Klantenservice Federatie
Elektramat Klantenservice verbeteren

Elektramat

Elektrotechniek | Installatiemateriaal | Groepenkasten | Laadpalen

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

wij op zoek zijn naar een breder netwerk. We zijn op het punt gekomen dat we steeds meer zaken professionaliseren en daar hoort onze klantenservice natuurlijk ook bij. Hoewel we gelukkig wel enige kennis op dit vlak in huis hebben, merken we toch dat we af en toe behoefte hebben aan mogelijkheden om even te brainstormen of af te klankborden.

Uitdagingen waar we nu mee aan de slag zijn, zijn de zoektocht naar en introductie van nieuwe systemen voor onze klantenservice. Het opzetten van een professioneel WFM. Het inrichten, optimaliseren en borgen van onze diverse processen en het ontsluiten van de relevante data. Dat alles uiteraard om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Over ons

Elektramat is een snel groeiend bedrijf dat haar klanten alles aan wil bieden op het gebied van elektrotechniek en in de nabije toekomst ook op het gebied van waterinstallaties. Dat doen we tegen een scherpe prijs en met prima service. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2 en daar zijn we trots op!

16 jaar geleden is Elektramat begonnen op een zolderkamer. Vijf jaar geleden was het team gegroeid naar 30 personen en inmiddels zijn we al voorbij de 350 personeelsleden. Drie jaar geleden zijn we in ons huidige pand getrokken, dat we sindsdien ook alweer uitgebreid hebben, en eind dit jaar openen we een tweede vestiging, die 3,5 keer zo groot is als onze huidige vestiging.

Inmiddels zijn we ook over de landsgrenzen gegaan met de livegang van elektramat.be. Daarnaast zijn we voor de toekomst ook naar andere landen aan het kijken. De dynamiek van snel groeien en ontwikkelen zit ons dus in het DNA en wij werken er graag aan om nog jaren te blijven groeien en ontwikkelen.

Bedrijfsvideo


Producten/ diensten

  • Elektrotechniek
  • Installatiemateriaal
  • Groepenkasten
  • Laadpalen

Contact

Klantenservice Elektramat

Elektra voor iedereen

Elektramat klantcontact optimaliseren