Bos Incasso | Lid Klantenservice Federatie
bos incasso klantenservice verbeteren

Bos Incasso

Wij zijn aangesloten bij de KSF omdat…

Bij het oplossen van schulden staat persoonlijke aandacht centraal. Hierin is onze afdeling Klant & Incasso een belangrijke schakel.

We zijn ervan overtuigd dat onze aansluiting bij het KSF en de branchecertificering van onze medewerkers een bijdrage levert aan de persoonlijke groei van de medewerker. Op deze manier garanderen we de persoonlijke dienstverlening die we onze klanten beloven.

Over ons

Heeft uw klant nog niet betaald en u zoekt een betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij Bos Incasso aan het juiste adres. Of u nu werkzaam bent in het mkb of bij een grootzakelijke organisatie, u kunt rekenen op een zorgeloze dienstverlening bij het incasseren van uw openstaande facturen. Dit doen we al sinds 1994.

Is iemand gewoonweg vergeten de factuur te betalen of betaalt iemand niet omdat er geen geld is? In onze benadering houden we rekening met deze verschillen. Bij de ene debiteurklant is het sturen van een digitaal betaalverzoek voldoende, bij de andere debiteurklant helpen we door een passende betaalregeling te treffen. We streven naar een betaaloplossing die aansluit bij de (financiële) omstandigheden van uw debiteurklant.

Producten/diensten

  • Het incasseren van openstaande facturen;
  • Optimaliseren en (tijdelijk) uitbesteden van uw debiteurenbeheer;
  • Het uitvoeren van service calls (uit uw naam);
  • Verzorgen van diverse trainingen en geven van juridisch advies.

Contact klantenservice Bos Incasso

Website: Klantenservice Bos Incasso
sales@bosincasso.nl

088 – 267 00 43

klantenservice Bos Incasso