Vitens | Lid Klantenservice Federatie
Klantenservice verbeteren Vitens

Vitens

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

Vitens graag met andere organisaties kennis wil delen over het vakgebied klantcontact. De strategie en keuzes die andere organisaties maken, helpen ons in het aanscherpen van onze eigen inzichten. Verder vindt Vitens het een must om nieuwe ontwikkelingen en trends te volgen en willen we ook graag onze best practices met andere organisaties delen.

Over ons

Vitens wint, produceert en levert schoon water. We pompen het uit de grond, zuiveren het en brengen het thuis bij maar liefst 5,8 miljoen Nederlanders. Particulieren, ziekenhuizen, energiecentrales, fabrieken....

Dit natuurproduct winnen we uit meer dan 100 verschillende grondwaterbronnen verspreid over Friesland, Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Deze bronnen liggen in mooie waterwingebieden die we ecologisch beheren en openstellen voor wandelaars en fietsers.

Per dag leveren we ruim 1 miljard liter vers opgepompt en gezuiverd drinkwater aan huishoudens en bedrijven via een omvangrijk leidingnetwerk dat we in eigen beheer hebben. Wij leveren circa 30% van al het water in Nederland. Dit maakt van Vitens een vitale schakel in het maatschappelijk en economisch leven.

Bedrijfsvideo

Producten/diensten

Kraanwater, we leveren elke dag ruim 1 miljard liter aan 5,8 miljoen klanten. Elke druppel duurzaam.

Contact klantenservice Vitens

0900 0650 (gebruikelijke belkosten)
Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17.00 uur

Website: klantenservice Vitens

Klantenservice Vitens