Klantenservice Fleurop lid KSF
Klantenservice verbeteren Fleurop

Fleurop Interflora Nederland BV

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

we het belangrijk vinden om up-to-date te blijven voor klantcontact, waar we dagelijks mee bezig zijn. We delen ervaringen, kennis en vernieuwingen. Daarnaast is het prettig contact te hebben met andere organisaties en zo van elkaar te leren. Fijn dat de KSF dit voor ons ondersteunt en de klantenservice op de kaart zet.

Over ons

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. 

Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is 100 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal.

Producten /diensten

Bloemen en planten bezorgen.

Contactgegevens

0900-1501 / klantenservice@fleurop.nl

Klantenservice Fleurop

Klantenservice Fleurop