Arnon Post projectleider voor eerste fase nieuwe sector- en benchmarkonderzoek voor KSF
Arnon Post projectleider voor eerste fase nieuwe sector- en benchmarkonderzoek voor KSF
15 juni 2023 
0 min. leestijd

Arnon Post projectleider voor eerste fase nieuwe sector- en benchmarkonderzoek voor KSF

KSF-speerpunt

Hoe groot is de klantcontactsector? Hoe ontwikkelt klantcontact zich binnen organisaties? Hoe ontwikkelt de markt voor klantcontact zich? Welke trends onderscheiden we en hoe doe ik het als klantcontactorganisatie ten opzichte van mijn benchmark? Inzicht krijgen in dit soort vragen is voor KSF en veel van haar leden belangrijk. Het opzetten van structureel en periodiek sector- en benchmarkonderzoek is dan ook één van de KSF-speerpunten dit jaar.

Projectleider

Arnon Post (insAIghtful) is door KSF-directeur Roel Masselink aangetrokken om de eerste fase van het opzetten van het onderzoek als projectleider in goede banen te leiden. Vanzelfsprekend worden de leden op verschillende manieren betrokken om te zorgen dat de kengetallen, indices en benchmarks die het nieuwe sector- en benchmarkonderzoek gaat opleveren enerzijds aansluiten bij de behoeften van de leden en anderzijds voor leden het aanleveren van data ook behapbaar blijft.

ALV 27 juni 2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 27 juni (12.30u-14.00u, Diemen; voorafgaand aan het HR-congres) presenteert Arnon de plannen en de voorlopige opzet van het sector- en benchmarkonderzoek. Wil je daar ook bij zijn? Dan moet je vooraf even aanmelden. Dat kan tot uiterlijk 26 juni, 17.00u. Heb je nu al een praktische vraag of wil je straks betrokken worden? Je kunt Arnon bereiken via arnon.post@klantenservicefederatie.nl.

Aanmelden ALV

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen