Tweede lichting verbetertraject ‘Samen naar Excellent Klantcontact’ van start
Tweede lichting verbetertraject ‘Samen naar Excellent Klantcontact’ van start
05 april 2024 
0 min. leestijd

Tweede lichting verbetertraject ‘Samen naar Excellent Klantcontact’ van start

Deze twee klantcontacthelden hebben afgelopen jaar het eerste verbetertraject ‘Samen naar Excellent Klantcontact’ begeleid. Daarom: kort in het zonnetje en door! Vanmiddag gaan we met de tweede lichting aan de slag met hoofdstuk 4 en hoofdstuk 7 van de zelfevaluatie van de ISO 18295, ISO-norm voor contactcenters. We gaan in workshopvorm dieper in op de eisen die aan de relatie met de klant gesteld worden (H4). En lopen door de operationele processen die volgens de standaard aanwezig en gedocumenteerd moeten zijn in een KCC (H7).

Bedankt Naomi Verheij en Paul van Ladesteijn voor jullie inzet en bijdrage aan dit waanzinnig belangrijke traject voor de klantcontactbranche. Belangrijk, omdat het een objectieve toets is op kwaliteit die je als KCC biedt. Met de ISO 18295 profileer je jouw KCC binnen de organisatie en laat je aan je klanten, medewerkers en directie zien dat jullie goed georganiseerd zijn en staan voor kwaliteit. Bovendien helpt het de sector als geheel verder. Ieder KCC zou zich dan ook moeten willen conformeren aan de ISO 18295.

Meer over de ISO 18295 en beluister de podcasts

Download de zelfevaluatie

 

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen