KSF in NRC Handelsblad
KSF in NRC Handelsblad

Door de coronacrisis is bereikbaarheid voor bedrijven nu nog belangrijker dan ooit. Hoe regel je dat als mensen zo veel mogelijk moeten thuisblijven?

NRC Handelsblad sprak o.a. met ons over de resultaten uit onze eerste peiling onder leden: “Van de ruim 150.000 mensen die in de branche werkzaam zijn, werkt in normale tijden 8% vanuit huis. Vorige week werkte 70% van de klantcontactmedewerkers vanuit huis en dat getal blijft stijgen.” Ook KSF-leden Webhelp en Rabobank deelden de ervaringen.

A.s. dinsdag starten we met de tweede peiling onder contactcenters die lid zijn van de KSF, om o.a. de kanaalvolumes en bezetting in kaart te brengen.

Lees hier het online artikel.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen