Introductie nieuwe voorzitters KSF-expertgroep Technologie
Introductie nieuwe voorzitters KSF-expertgroep Technologie
07 maart 2023 
1 min. leestijd

Introductie nieuwe voorzitters KSF-expertgroep Technologie

Technologie wordt meer en meer een vanzelfsprekendheid in de wereld van klantcontact. Technologie brengt gemak, efficiency en helpt bedrijven mee te ontwikkelen met het veranderende klantgedrag. De snelheid waarmee de inzet van techniek toeneemt kan ook gevaren en uitdagingen opleveren. Te denken valt aan hoe techniek zich ontwikkelt ten opzichte van onze privacy en de veiligheid van onze data maar ook hoe de verhoudingen liggen tussen techniek en de impact op werkgelegenheid.

In de expertgroep Technologie zullen Patrick Martinus en Tinne Van den Broeck kleur geven aan de laatste technologische ontwikkelingen binnen de wereld van klantcontact en de interessante discussies die dit kan opleveren. Dit doen we door middel van expert-kennis-sessies, onderzoeken, interviews en het regelmatig delen van kennis via blogs en whitepapers. Zij zijn ervan overtuigd een centrale plek van kennis en contacten op het gebied van technologie te kunnen vormen voor bestaande en nieuwe leden!

Patrick Martinus

Patrick Martinus is sinds 1 januari 2022 werkzaam als Account Executive Service Cloud bij Salesforce, maar is reeds jaren actief in de wereld van customer service in het leveren van software ter optimalisatie van het klantcontact. Alhoewel de inzet van technologie niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken is, is het niet de bedoeling dat klantcontact daardoor minder 'menselijk' wordt. Met de techniek van vandaag de dag is júist een goede balans te vinden tussen datgene wat efficiënter kan en dat wat juist persoonlijk moet blijven, maar waar ligt de beste balans en hoe doe je dat? Volgens Patrick zal dit de komende jaren nog een actueel topic blijven en ziet de Klantenservice Federatie als het juiste platform om die discussie te voeren en kennis en ervaringen te delen.

Met Service Cloud kunnen organisaties het klantcontact met hun klanten over alle kanalen optimaliseren. Zowel de verschillende klantcontactkanalen, de mogelijkheden tot selfservice en automation en de registratie van alle klantcontact interacties (CRM) komen samen in 1 omgeving.

Tinne Van den Broeck

Tinne Van den BroeckTinne Van den Broeck, partner bij Orion Intelligence sinds 2019. Wat ze het liefste doet? Bouwen aan een goede relatie tussen business en IT-stakeholders. Deze sterke affiniteit tussen business en IT zit er reeds van kindsbeen af in. Het brengen en delen van kennis en informatie op een behapbare en leuke manier is key voor haar.

Vanuit haar rol bij Orion Intelligence is Tinne op dagelijkse basis bezig met customer en employee experience en hoe technologie hierin een rol kan spelen. Afgelopen jaar was ze reeds actief binnen expertgroep Technologie.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen