Friederike Niehoff & Arne van Weenen nieuwe voorzitters expertgroep CX.
Friederike Niehoff & Arne van Weenen nieuwe voorzitters expertgroep CX.
06 oktober 2022 
1 min. leestijd

Friederike Niehoff & Arne van Weenen nieuwe voorzitters expertgroep CX.

Friederike Niehoff & Arne van Weenen zijn aangetreden als nieuwe voorzitters van de Expertgroep CX. In deze expertgroep werken vakgenoten actief samen aan het definiëren van een Customer Experience strategie (o.a. met Design Thinking en Service Design), de doorvertaling naar de praktijk en het meten & itereren van je klantbeleving.

Friederike Niehoff

Friederike NiehoffFriederike heeft consumentenpsychologie gestudeerd en is ondertussen ruim 8 jaar werkzaam in het Customer Experience vak. Op dit moment is ze als Interim Manager verantwoordelijk voor CX bij ANWB Verzekeren. Haar passie is het verbinden van mensen over afdelingen en silo's heen omdat ze ervan overtuigd is dat CX een team effort is. Daarom is ze van plan om ook bij de KSF haar steentje bij te dragen door de samenwerking tussen de expertgroepen te stimuleren, zo van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Arne van Weenen

Arne van Weenen Arne van Weenen is werkzaam als Customer Experience Manager bij a.s.r. verzekeringen en mag zich bezighouden met (potentiële) klanten met een inkomensverzekeringen. Eerder heeft hij bij het bedrijfsonderdeel Zorg de gehele klantreis opgetekend van oriënteren tot en met vertrek. Arne heeft zich opgegeven bij de expertgroep CX, omdat hij vindt dat als je zelf actief gebruik maakt van de diensten van een vereniging, je ook iets terug moet doen voor diezelfde vereniging.
Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen