Hans van den Bemt neemt voorzittershamer over van Boris Wachters

Deel dit bericht:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Gistermiddag nam Boris Wachters afscheid als voorzitter van de KSF. Hij verandert per 1 januari van werkgever en kan daardoor niet aanblijven als voorzitter. Hij droeg de voorzittershamer over aan Hans van den Bemt. Boris kijkt terug op een mooie tijd in het bestuur en als voorzitter. Hij is blij dat hij de vereniging vooruit heeft kunnen helpen en wil graag betrokken blijven.

Hans bedankte Boris voor zijn inzet de afgelopen jaren en voor wat hij heeft bereikt: er ligt een duidelijke visie en een plan voor de toekomst van de vereniging. Hij bouwt daar graag aan verder, samen met de andere bestuursleden, het bureau en de leden.

Tegelijkertijd nam André Vermaat afscheid. Hij is bijna zes jaar actief geweest in het bestuur. Hij heeft dat al die jaren met veel plezier gedaan. André Vermaat koos ervoor zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen.

Hans van den Bemt zal bij de volgende ALV formeel worden benoemd. Hij is in zijn functie bij Het Kadaster verantwoordelijk voor klantcontact en marketing. Hij neemt zijn ervaringen graag mee naar de KSF. De vacatures die zijn ontstaan voor een inhouse bestuurslid en een zzp-bestuurslid worden ruim voor de volgende ALV opengezet.