Bernard Steenbergen nieuw inhouse bestuurslid

Deel dit bericht:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

We verwelkomen Bernard Steenbergen als nieuw bestuurslid namens de inhouse leden. Tijdens de ALV op 11 juni 2020 is Bernard benoemd voor een periode van 3 jaar.

Bernard Steenbergen, Head of Service Operations B2C, werkt al bijna 20 jaar in de mooie wereld van klantcontact. Kernwoorden die hem typeren: visie, drive, positivisme en de mens als kapitaal. Extra geïnteresseerd in the effortless experience en de ontwikkelingen op het snijvlak van self service, digitalisering en menselijk (assisted)  klantcontact. Na vele leerzame jaren gewerkt te hebben in verschillende onderdelen van de klantenservice, heeft hij nu de wens om zijn werkveld verder uit te breiden. De Klantenservice Federatie is als branche- en sectororganisatie bij uitstek dé plek om hierin iets te kunnen betekenen. Voornamelijk in het meedenken hoe de KSF blijvend relevant kan zijn voor haar leden. En daarnaast ook in het meehelpen uitdenken van de weg naar de toekomstige klantenservice.

Tevens is op 11 juni Serge Poppes herbenoemd als bestuurslid namens de leveranciersleden. Hij is trots om voor een nieuwe periode de leveranciers te vertegenwoordigen en samen te werken aan mooie plannen voor de toekomst van de KSF. Serge is herbenoemd voor een periode van een jaar.

We kijken uit naar een prettige samenwerking met beide bestuursleden!

Bekijk ook de andere bestuursleden van de KSF.