10% KSF-ledenkorting op het WFM Congres 2023
10% KSF-ledenkorting op het WFM Congres 2023
11 april 2023 
0 min. leestijd

10% KSF-ledenkorting op het WFM Congres 2023

WFM Congres 2023 

Op donderdag 11 mei is Landgoed Zonheuvel in Doorn opnieuw het decor van het inspirerende ‘congrestival’. Dompel je onder in verrassende ontmoetingen en de laatste insights voor WorkForce Management en Personeelsplanning. En dit jaar is er meer te beleven dan ooit! Een boordevol en interessant programma. Nét iets groter, nét iets spannender.

Dat is nodig, want we staan in Nederland voor een aantal pittige uitdagingen. Er is veel werk en er zijn weinig mensen. Dat vraagt om gezamenlijke beweging, slimme oplossingen en innovatieve ontwikkelingen. Ben je planner, WFM-er, HR-manager of directielid? Wees erbij op 11 mei!

Datum: 11 mei 2023

Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn

Website: wfmcongres.nl

Voor KSF-leden geldt een korting van 10% op de ticketprijs 

De kortingscode vind je in de KSF Ledenomgeving.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.