KSF-ledenkorting | € 50,- korting op het KCC Congres 2023 van CKC Seminars
KSF-ledenkorting | € 50,- korting op het KCC Congres 2023 van CKC Seminars
22 augustus 2023 
0 min. leestijd

KSF-ledenkorting | € 50,- korting op het KCC Congres 2023 van CKC Seminars

Op donderdag 12 oktober organiseert CKC Seminars de 13e editie van het KCC Congres met als thema: Het moderne KCC: van visitekaartje naar strategisch partner. En KSF is aanwezig met een praktijkcase over ISO 18295.

Het KCC is dé cruciale link tussen overheden en de burger. Toch ligt nog vaak het accent op het KCC als uitvoerend sluitstuk van overheidsbeleid. Het moderne KCC is echter veel meer. Het is een bron van informatie voor beleid en verdient een strategische rol. Tijd voor praktische tips om het KCC op de kaart te krijgen en te behouden als waardevol onderdeel van de organisatie.

Het KCC Congres is al 13 jaar een uniek congres over Klantcontact, Dienstverlening, Communicatie en Participatie. Elk jaar komen er 150 bezoekers bijeen voor inspirerende visies van topsprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen binnen de overheid; van gemeente, waterschap, ministerie, provincie, veiligheidsregio, ZBO, politie en woningcorporatie alsmede het zorg en onderwijs.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen