Vacatures KSF-expertgroepen
Vacatures KSF-expertgroepen
14 oktober 2020 
0 min. leestijd

Vacatures KSF-expertgroepen

Word jij een van onze nieuwe expertgroepvoorzitters?

Na vele inspirerende online en offline sessies en een fijne samenwerking met onze KSF-expertgroepvoorzitters, krijgen in 2021 nieuwe experts de kans om 2 jaar lang een expertgroep voor te zitten. De huidige voorzitters krijgen bij de KSF een andere rol in de kennisdeling.

Wil je als KSF-lid reageren op een van deze vacatures, dan ontvangen we graag uiterlijk 11 november a.s. je reactie met in ieder geval je CV en motivatie via susan.soleimani@klantenservicefederatie.nl. Daarnaast vragen we je een kort plan te schrijven voor 3 expertsessies met ideeën voor onderwerpen en sprekers. Het voorzitterschap van een expertgroep is kosteloos en onbezoldigd.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen