Nieuwe vacatures bestuur
Nieuwe vacatures bestuur

Aan het einde van dit jaar nemen Anja Hulsenboom (leverancierslid) en Robèrt van Diem (facilitair lid) afscheid als bestuursleden van de KSF. Hun maximale zittingstermijnen zitten erop. Ook Simone van der Meijden neemt afscheid. Zij heeft haar vertrek als inhouse vertegenwoordiger aangekondigd.

Daarmee komen er drie bestuursposities vrij: 1 voor een leverancier, 1 voor een facilitair lid en 1 voor een inhouse lid.

Ben je lid en geïnteresseerd in een van deze vacatures? Lees dan het profiel dat voor jou van toepassing is: inhouse bestuurslidbestuurslid facilitair en bestuurslid leverancier. Lees ook de speerpunten van de vereniging.

Je kunt je interesse bekendmaken door te mailen naar info@klantenservicefederatie.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Geeske te Gussinklo op 0639014761.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen