KSF neemt afstand van vermeende frauduleuze handelwijze van Mifratel (Belgische dochteronderneming Yource).
KSF neemt afstand van vermeende frauduleuze handelwijze van Mifratel (Belgische dochteronderneming Yource)
01 december 2021 
0 min. leestijd

KSF neemt afstand van vermeende frauduleuze handelwijze van Mifratel (Belgische dochteronderneming Yource)

Doorn, 29 november 2021 - Het bestuur van de Klantenservice Federatie (KSF) heeft kennisgenomen van het bericht over de klacht die het Belgische Agentschap Zorg en Gezondheid heeft ingediend over de mogelijke fraude die gepleegd is door een dochter van facilitair contactcenter Yource. Uit berichten in de media komt naar voren dat er in België mogelijk onregelmatigheden zijn opgetreden. Het spreekt voor zich dat de KSF dergelijke handelingen verwerpt. Deze handelswijze past op geen enkele wijze bij de servicebeloften die wij in Nederland met onze leden nastreven. 

“Er is geen reden om aan te nemen dat de in België ontstane situatie bij Mifratel ook voor de Nederlandse organisatie aan de orde is. Echter om objectief te blijven hebben we in overleg besloten dat ik mijn bestuursfunctie van de KSF tijdelijk neerleg lopende het onderzoek in België," aldus Ronald Smit directeur Yource NL. Het bestuur van de KSF zal, nadat alle feiten helder zijn, een definitieve positie bepalen ten opzichte van Yource. 

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.