Bestuurslid Ronald Smit nieuwe Country Director Yource Nederland
Bestuurslid Ronald Smit nieuwe Country Director Yource Nederland
08 april 2020 
0 min. leestijd

Bestuurslid Ronald Smit nieuwe Country Director Yource Nederland

Bestuurslid en penningmeester van de Klantenservice Federatie Ronald Smit heeft een nieuwe functie. Hij vertegenwoordigt de facilitaire contactcenters binnen het bestuur en blijft dat in zijn nieuwe functie doen. We zijn blij dat hij aan kan blijven en ook zijn rol als penningmeester kan blijven vervullen.

Ronald Smit was hiervoor werkzaam als algemeen directeur bij Cendris. ‘De toekomst van klantcontact begint bij het centraal stellen van de mensen.’

Lees het volledige persbericht op de website van Yource

 

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen