Hofstad Search | Lid Klantenservice Federatie
Hofstad Search klantcontact

Hofstad Search

Werving, talent search & selectie | Consultancy | Personal Career Coaching

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

Wij op de hoogte willen zijn en blijven van alle ontwikkelingen en trends  in onze klantcontactbranche. Ook vanwege de expertsessies en het jaarlijkse congres. En, last but not least, vanwege de netwerkmogelijkheden die KSF ons en haar leden biedt.

Over ons

Hofstad Search is in 2002 opgericht door Pia en Peter de Wijer vanuit hun passie voor perfect high quality matching en recruitment binnen klantcontact en customer experience (CX).

Pia studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de VU in Amsterdam en deed haar werkervaring op binnen de uitzend- en executive search branche (o.a. Content, Harvey Nash, Recruitment Partners en Hofstad Search).  Pia is een netwerker, houdt van “working hard playing hard”, staat graag in de sportschool en houdt van feestjes zowel in de branche als privé. Als persoon delen ze interesse in mensen en organisaties, zijn positief kritisch, energiek en reislustig. Beiden zijn ze dol op Den Haag, de Hofstad, Italia en de Cariben.

Peter heeft zijn sporen verdiend als consultant, programma director, interim-manager in de veranderingsrol en directeur-eigenaar van een middelgrote consultancy (ca 100 medewerkers) op het gebied van e-business en klantcontact. Hij studeerde af in AI aan de Leidse Universiteit en deed rechten in Rotterdam. Hij is sportief (fietsen op de ATB en racefiets) en zakelijk. Sterk geïnteresseerd in wat bedrijven doen, waar hun knelpunten zitten en hoe recruitment of de interim professional kan (ver)helpen.

Hofstad Search conformeert zich aan de recruitercode.

Hofstad Search staat voor:

  • Werving, selectie & (executive) search, sinds 2002, binnen klantcontact en Customer Experience (CX)branche. Ook bieden wij Interim Management professionals over dezelfde posities als voor vast.
  • raag en aanbod van management, staf en professionals bij elkaar brengen voor zowel vaste als interim posities
  • Talent acquisition recruitment consultancy: doorlichten, inrichten en verbeteren van uw recruitment processen en afdeling ev via tijdelijk overnemen van het management ervan (meer info? Contact ons via de site, email, Whattsapp button of telefoon: zie onze contact pagina)
  • Passie, discretie en diepgaande kennis van arbeidsmarkt en klantcontactbranche via onze uitgebreide database, netwerken, sourcing, referrals, inzet social media, website en search
  • Ons doel: succesvolle matches en lange termijn relaties met happy opdrachtgevers en kandidaten

Producten / diensten

  • Werving, talent search & selectie van middle en senior management (vast dienstverband en interim management) binnen klantcontactbranche
  • Consultancy
  • Personal Career Coaching

www.hofstad-search.nl
pwr@hofstad-search.nl
pia@hofstad-search.nl

Hofstad Search klantenservice verbeteren