Studio Winegum | Lid Klantenservice Federatie
Winegum klantcontact verbeteren

Studio Winegum

Verbetering service experience | Chatbot | Tijdelijke ondersteuning

Wij zijn aangesloten bij de KSF, omdat...

We zien veel overeenkomsten tussen de doelstellingen van het KSF en Studio Winegum; beiden willen we de kwaliteit van klantcontact verbeteren. Studio Winegum is ervan overtuigd dat meer focus op klantcontact vanuit organisaties de kwaliteit kan verbeteren. Het KSF zet zich hiervoor in en dit maakt een mooie match en dan ook reden voor Studio Winegum om zich aan te sluiten bij het KSF!

Over ons

De Winegum missie is om organisaties op een niveau te krijgen dat hun klanten zo tevreden zijn dat ze geen eens contact meer nodig hebben. Vooral nu wil iedereen dat alles meteen soepel geregeld is, en dus moeten bedrijven aanpoten. Wij kunnen dit fixen, en geloven vooral dat dit snel moet gebeuren. Alleen dan krijg je echt een verandering van de grond. Het resultaat is een hele blije klant, een reductie van onnodige kosten en uiteraard een mooie claim richting nieuwe en bestaande klanten.

Video

Producten / Diensten

  • Verbetering van de service experience
  • Ondersteuning op implementatie van een Chatbot
  • Tijdelijke ondersteuning van experts op het gebied van service experience director, manager customer service, chatbot developer, conversational designer of copywriter

Contact Studio Winegum

info@studiowinegum.nl / of bel met Miriam: 0615952969 

studiowinegum.nl

studio winegum klantcontact