CCMA | Manager of the year #TOTHEFUTURE
Manager of the year
Actualiteiten
Klantenservice Federatie
Actualiteiten
02/23/2022
1 min
0

CCMA | Manager of the year #TOTHEFUTURE

02/23/2022
1 min
0

Op donderdag 9 juni 2022 zal opnieuw de Manager of the year 2022 uitgeroepen worden. Dit bijzondere jaar gaan wij op zoek naar de absolute managementtop van de klantcontact branche. Met #TOTHEFUTURE zoekt CCMA specifiek naar een manager die tijdens corona mooie ontwikkelingen doormaakt met het oog op de toekomst. 

Afgelopen jaar is Cynthia Mak met de titel naar huis gegaan, na een spannende finale via de livestream op 3 juni 2021. Wat maakt een genomineerde een goede kandidaat voor deze titel en hoe weet jij of je hier kans op maakt? De CCMA zoekt naast ervaring ook juist naar nieuw talent binnen de contactcenterbranche. Een ideale kandidaat is werkzaam binnen customer contact en heeft hier zelf, met zijn of haar team, een mooie of bijzondere verandering doorgemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een technische ontwikkeling of een organisatieverandering zijn. Belangrijk bij deze verandering is natuurlijk het eindresultaat voor de klant. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van medewerkers ook een steeds belangrijkere plaats gekregen in de contactcenterbranche. De ideale manager is een voorbeeld voor vernieuwing en ontwikkeling van talent binnen de organisatie. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die de zijn of haar bijdrage wilt leveren om de klantcontactcenterbranche verder te helpen ontwikkelen.  

Het nomineren van kandidaten is gestart op woensdag 12 januari. Tot vrijdag 25 februari kun je jouw favoriete manager nog nomineren. Half maart zullen de halve finalisten aangekondigd worden. Er zal een traject volgen met jurybezoeken en een halve finale. De halve finale vindt plaats op donderdag 19 mei, waarna de finalisten klaargestoomd worden voor de finale op donderdag 9 juni 2022. 

Iemand nomineren

Met de aangekondigde versoepelingen verwachten wij dat er in ieder geval voor een gedeelte publiek bij mag zijn. Ook dit jaar hebben wij gekozen voor een livestream, zodat iedereen vanaf elke plek de finale bij kan wonen. We hebben dit jaar wederom een aantal sponsoren bereid gevonden om dit event te steunen. Zonder hen zouden wij dit gave event niet neer kunnen zetten. 

Reacties
Categorieën