Brii-award: voor Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief vrouwelijk talent in kl
Brii-award: voor Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief vrouwelijk talent in klantcontact
14 januari 2021 
0 min. leestijd

Brii-award: voor Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief vrouwelijk talent in klantcontact

Het AWC, hét vrouwennetwerk van klantcontact, zet dit jaar goede voornemens om in actie en reikt vanaf 2021 jaarlijks een award uit aan aanstormend vrouwelijk talent. De Brii-Award is dé prijs voor vrouwelijk klantcontacttalent en staat voor Bijzonder Realistisch Inspirerend en Innovatief. De leden van AWC gaan op zoek naar de vrouw die behalve deze skills ook de potentie heeft om de volgende topvrouw in de branche te worden.

Lees hier het volledige persbericht over de award en ga naar de speciale website voor meer informatie over de awards.

MS Antonia vaart voor winnares van BRII Award 2021
Naast de prestigieuze BRII Award en het AWC Mentorprogramma zal de winnares met 11 collega’s een geheel verzorgde vaart op de MS Antonia ontvangen. Deze prijs wordt aangeboden door de oprichter en eigenaar van MS Antonia, Steven Voorn. Ook de winnaressen van 2022 en 2023 krijgen deze vaart aangeboden.

 

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen