oktober, 2018

30okt13:30Expertsessie HRWorkshop generatiemanagement met generatie-expert dr. Aart Bontekoning13:30 SUSA flexibel studentenwerk, Utrecht

Meer

Evenement details

Hoe verhoog je de werkenergie van en het werkplezier MET Millennials?
Na een succesvol HR-congres afgelopen juni over winnend werven in een krappe arbeidsmarkt, organiseert de KSF een interactieve workshop voor HR- en klantcontactverantwoordelijken.

In 2020 is een kwart van de arbeidsmarkt een millennial (1985-2000). Het is de kleinste generatie. De meesten komen terecht in sterk vergrijzende organisaties. Dat vraagt wat van je organisatie en van de millennials zelf. Samen met dr. Aart Bontekoning, generatie-expert en spreker op het HR-congres 2018, ga je aan de slag met de vraag hoe je deze doelgroep in die werkomgeving energiek tot bloei kan laten komen en hoe de oudste en de jongste generaties elkaar kunnen versterken.

Onderzoek Millennials & Werk
Er wordt veel over millennials gezegd en geschreven. Maar dat wordt vaak niet veel concreter dan dat ze autonomie en betekenisvol werk belangrijk vinden en een hekel hebben aan bureaucratie. Maar hoe zit dat nou echt? Is er een generatiekloof? Hoe ziet dat er praktisch uit en vooral hoe kan je die dichten? Hoe verhoog je werkplezier en voorkom je onnodig energieverlies? Dr. Aart Bontekoning onderzoekt dit samen met millennials zelf en in samenwerking met Appical en Careerwise. De uitkomsten, mogelijkheden en valkuilen deelt hij op een interactieve manier.

Workshop
Vervolgens is het tijd om ervaringen en kennis te delen! Hoe intervenieer je als HR-afdeling in het tot bloei laten komen van de millennials binnen je (vergrijzende) organisatie? Hoe kan je aantrekkelijker zijn voor deze jongste generatie en tegelijkertijd voor de oudere generaties. Die zijn immers vaak de grootste! Hoe zorgen we voor een constructieve verbinding? Hoe ondersteun je de ontwikkeling van een efficiënte samenwerkingsorganisatie? Wat zijn de ervaringen? Daarover meer tijdens deze workshop!

Doelgroep en aanmelden
Raak geïnspireerd, krijg concrete handvatten en deel je ervaringen met vakgenoten. Op deze wijze profiteer je maximaal van de workshop! De sessie is uitsluitend bedoeld voor HR- en klantcontactverantwoordelijken en duurt tot 17.00 u, met aansluitend een borrel. Meld je hier direct aan.

 

Tijd

(Dinsdag) 13:30

Locatie

SUSA flexibel studentenwerk, Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X