Wijzigingen KSF-team: nieuwe interim directeur Wietse Westerhuis en vertrek Susan Soleimani
Wijzigingen KSF-team: nieuwe interim directeur Wietse Westerhuis en vertrek Susan Soleimani
29 september 2021 
0 min. leestijd

Wijzigingen KSF-team: nieuwe interim directeur Wietse Westerhuis en vertrek Susan Soleimani

 Wietse Westerhuis gestart als interim-directeur bij de KSF 

Wietse Westerhuis, Dimenzi, is deze week gestart als interim directeur bij de KSF en volgt daarmee Geeske te Gussinklo op.  

Wietse werkt sinds 2003 voor veel verschillende organisaties en contactcenters in binnen- en buitenland en heeft daarmee veel ervaring in het managen en verbeteren van contactcenters.  

We kijken uit naar de samenwerking met Wietse! 

Susan Soleimani neemt afscheid van de KSF 

Na bijna 8 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij de KSF, start Susan Soleimani, sr. Manager Projecten, eind november bij haar nieuwe werkgever.  

Susan: “Ik kijk terug op een heel fijne samenwerking en leuke tijd met collega’s en KSF-leden. Waarvoor ontzettend dank! Ik heb veel geleerd, kennis op gedaan en heb mooie organisaties en mensen leren kennen. Punten waarvoor ik dankbaar ben en die ik meeneem in het vervolg van mijn loopbaan bij IT-consultancybedrijf e-office”. 

Susan is tot 12 november binnen de KSF verantwoordelijk voor kennisdeling. Vanuit haar rol organiseert ze onder andere het KSF Jaarcongres, de KSF inspiratiedag, het KSF HR-congres en expertsessies in samenwerking met de expertgroepvoorzitters. Daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor de KSF. 

Word jij Susan’s opvolger of ken je iemand die dat graag zou willen? Maak je interesse kenbaar via info@klantenservicefederatie.nl t.a.v. Wietse Westerhuis. Morgen vind je de vacature op onze website. 

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen