KSF-sessie op Open Varen
KSF-sessie op Open Varen

De Klantenservice Federatie is aanwezig bij Open Varen, hét netwerk-event van de klantcontactbranche. We verzorgen samen met Jumbo een inhoudelijke sessie: ‘Klantcontact’ Van afdeling naar cultuuraanjager, de reis van Jumbo en hoe we deze zelf kunnen maken. Kom je ook?

Inhoudelijke KSF-sessie op Open Varen

Jumbo is hard op weg één van de meest klantgerichte bedrijven van Nederland te worden. Een doelstelling waar we allemaal wel naar streven maar… eentje die toch niet zo eenvoudig blijkt.

Waar de directie en afdeling marketing een mooie strategie bedenken, is de afdeling klantcontact als geen ander in staat deze strategie dagelijks in de praktijk te toetsen. Toch blijkt het voor veel klantcontactmanagers een uitdaging om de eigen organisatie te voeden met de inzichten, ervaringen en tips die elke dag weer worden opgedaan. Silovorming, de waan van de dag, incidenten en operationele uitdagingen, het blijken lastig te nemen barrières. 

Marcia van den Berg, verantwoordelijk voor het Jumbo Service Center, deelt de ervaringen die zij opdoet in deze reis. Uitdagingen en situaties die voor veel klantcontactmanagers herkenbaar zullen zijn én waar we tijdens deze sessie samen dieper op ingaan. We staan toch allemaal te popelen onze organisatie nog meer te voeden met échte klantervaringen en onze rol als aanjager van een klantgerichte cultuur verder uit te bouwen?

Deze sessie is bedoeld voor leidinggevenden binnen klantcontact en betrokken partners welke inzicht willen krijgen in leiderschap binnen het klantcontactcentrum. Het wordt een interactieve werksessie. We willen niet alleen leren van de ervaringen van Marcia, we willen ook elkaar helpen tot effectieve en concreet uitvoerbare acties te komen. Acties waarmee je, de volgende dag, direct mee aan de slag kunt. 

Open Varen | 23 juni 2022 | 09.30 – 11.30 uur

Naar Open VarenOver de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.