Eindsymposium | Publieke Dienstverlening in Digitale Transitie
Eindsymposium | Publieke Dienstverlening in Digitale Transitie
02 juni 2022 
0 min. leestijd

Eindsymposium | Publieke Dienstverlening in Digitale Transitie

23 juni organiseert het projectteam van het HU onderzoeksproject Publieke Dienstverlening in Digitale Transitie een symposium om het project af te ronden. De Klantenservice Federatie was betrokken bij dit project.

Het project

In dit project werd onderzocht hoe servicegerichte publieke organisaties digitalisering zo kunnen inzetten dat deze niet alleen bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie, maar ook een positieve bijdrage levert aan de klantbeleving. De uitkomsten van het onderzoek krijgen een vertaling in een aantal toekomstscenario’s en digitaliseringsstrategieën voor organisaties. Met een digitaliseringsgroeimodel is te toetsen waar een organisatie staat en wat er nodig is om naar een volgende fase van volwassenheid te groeien.

Eindsymposium

Tijdens het eindsymposium delen we de belangrijkste inzichten uit het onderzoek. Daarnaast zullen Jelmer Antonissen (MN) en Peter-Paul Hellings (Gemeente Utrecht) een korte inspiratie geven over de service- en digitaliseringsstrategie van hun organisaties, en de manier waarop klantbeleving daarbij centraal staat.

Toolkit

Ook wordt er een toolkit gepresenteerd die organisaties kunnen gebruiken om hun digitaliseringsstrategie te optimaliseren, waarin klanten centraal staan. De toolkit wordt binnenkort beschikbaar gesteld voor KSF-leden in de ledenomgeving.

Deelnemers gaan in de vorm van een workshop aan de slag met -een onderdeel van- de toolkit, om te kijken hoe deze in de praktijk kan worden toegepast.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer? Donderdag 23 juni 2022 - 14.00-17.00 uur met aansluitend een borrel
Waar? Heidelberglaan 15 Hogeschool Utrecht (op de Uithof)
Aanmelden? Mail naar leontine.regter@hu.nl

Meer info

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.