De ingrijpende digitale transformatie in klantcontactcenters
De ingrijpende digitale transformatie in klantcontactcenters
18 oktober 2017 
0 min. leestijd

De ingrijpende digitale transformatie in klantcontactcenters

Customer Talk plaatste op 17 oktober een artikel over de kennissessie van ons lid Content Guru, waaraan Geeske een inhoudelijke bijdrage leverde. Ze sprak met de schrjver van het artikel over de afname van e-mail en de rol van nieuwe technologie in klantcontact.

Iedere drastische verandering binnen organisaties heeft impact op mensen, middelen en processen. Dat geldt zeer zeker ook voor de digitale transitie op klantcontactcenters. Deze heeft betrekking op de waarborging van privacy en security en de wijze waarop de medewerkers inspelen op het veranderende consumentengedrag. Want hoe je het ook wendt of keert, mensen zijn de belangrijkste assets van de customer service.

Lees hier het hele bericht.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen