Work2B lid van de KSF

Deel dit bericht:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Work2B is recent lid geworden van de KSF. Work2B is medio juni gestart als werving- en selectiebureau voor klantcontactprofessionals en werkt landelijk voor diverse opdrachtgevers vanuit het kantoor in Almere. 

De zaken gaan goed. Er hebben zich ruim 1.200 mensen aangemeld voor de vacatures. Dirk Jan Hildebrand, eigenaar van Work2B: “Mijn compagnon Rory Smit en ik komen uit de branche en we hebben bewust gekozen voor de werving van klantcontactprofessionals. We kennen de branche, weten waar en hoe te werven en daardoor zijn we in staat om de perfecte match te maken. Opdrachtgevers zijn daar erg blij mee, want dit kost ze minder tijd in de selectie en in de inwerkfase. Medewerkers zijn daardoor snel productief zijn én blijven langer.” 

Frisse ideeën

Directeur van de KSF Geeske te Gussinklo zegt blij te zijn met het lidmaatschap van Work2B. “Er is veel gaande op de arbeidsmarkt en goede ideeën om werkzoekenden een beter beeld van het werk te geven zijn altijd nodig.  Work2B komt met frisse ideeën voor werving en selectie en dat is dus zeer welkom.”

Smit: “We halen vooroordelen bij de kandidaat weg en sluiten hun verwachting en die van de werkgever op elkaar aan. Zo bereiken we sneller een match. Daarnaast hebben we ook online en offline mogelijkheden om de onboarding van de kandidaat te laten slagen.”

Bundelen van krachten

Work2B stelt zijn expertise ook graag beschikbaar aan de vereniging door bij te dragen aan events, commissies en taskforces. Met z’n allen kunnen we de uitdagingen op de arbeidsmarkt het hoofd bieden. Ook daar is de KSF blij mee: als vereniging bundelen we de krachten en de kennis.