Onderzoek salaris medewerkers contactcenters
Onderzoek salaris medewerkers contactcenters
24 december 2021 
0 min. leestijd

Onderzoek salaris medewerkers contactcenters

Niet het halve, maar het hele verhaal

De laatste tijd wordt er weer veel gezegd en geschreven over de salarissen die onze medewerkers klantcontact verdienen. Bijvoorbeeld in dit artikel van 7-12-2021 op nu.nl: Dit verdient een callcentermedewerker.

Wij constateren iedere keer weer dat het halve verhaal verteld wordt. Heel vervelend, want dit roept onnodige emotie op en kan je als werkgever een onzeker gevoel geven in een lastige arbeidsmarkt. Daarom vinden wij het de hoogste tijd om de huidige stand van zaken te onderzoeken en deze met de markt te delen.

Onderzoek

Daarom willen we jou vragen om letterlijk 5 minuten tijd te besteden aan waarschijnlijk een van de meest besproken onderzoeken van 2022. Wij willen jou vragen om bij te dragen aan een goed en realistisch beeld van de Nederlandse Contact Center markt als het gaat om de salarissen die we aan medewerkers betalen. In ruil voor jouw bijdrage ontvang je de resultaten aan het einde van dit onderzoek in je mailbox en heb je direct een echte Benchmark zodat je weet waar je staat. Alle informatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Ben je manager van een contactcenter of HR-functionaris voor een contactcenter? Vul de vragenlijst in en help ons om niet het halve, maar het hele verhaal te kunnen vertellen.

Naar de vragenlijst>>

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.