Mitchel Heemskerk en team T-Mobile winnaars Nationale CQ-test 2017
Mitchel Heemskerk en team T-Mobile winnaars Nationale CQ-test 2017
10 november 2017 
1 min. leestijd

Mitchel Heemskerk en team T-Mobile winnaars Nationale CQ-test 2017

Mitchel Heemskerk van creditcardmaatschappij ICS en het team van T-Mobile zijn de twee grote winnaars van de Nationale CQ-test 2017. Mitchel mag zich een jaar lang de beste klantadviseur van Nederland noemen en T-Mobile het beste team klantadviseurs. De leidinggevende met de beste score is Lilian van den Oosterkamp van Webhelp.

De CQ-test werd op zaterdag 4 november voor de zevende keer georganiseerd en stond dit jaar in het teken van een nieuw thema: The only way is up! Organisaties moeten zich onderscheiden met een uitstekende klantenservice. De moderne consument legt de lat hoog. Van belang zijn professionele oplossingsgerichtheid, vriendelijkheid, kennis, service en snelheid. Wat paste er beter bij dit thema dan de Fokker Terminal in Den Haag. De deelnemers konden deze dag in hogere sferen beleven.

De test bestond uit 6 rondes, met daarin uiteenlopende vragen. Actualiteiten zoals de aankomende AVG/GDPR-wetgeving kwam aan bod, maar vooral ook praktijkcases. Wat is nu de beste reactie op een situatie van een klant?

De test leverde een aantal rondewinnaars op en drie finalisten. In een spannend live finalespel, waarin de finalist telefonisch met een klant in gesprek ging, werden de kandidaten vergeleken. Een vakjury, onder toeziend oog van een notaris, en de zaal bepaalden samen de winnaar: Mitchel Heemskerk.

Na al het zware denkwerk en de spanning kwam de afterparty al vlot op gang. Zangeres Maan zorgde met een geweldig optreden voor een spetterende aftrap en de deelnemers maakten een fantastische sfeer. De klantadviseurs hebben deze dag van de Nationale CQ-test ervaren zoals bedoeld: een dag waaropj ZIJ in het zonnetje zijn gezet. En dat is ze van harte gegund!

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen