KSF-podcast | De relatie tussen CX en technologie
KSF-podcast | De relatie tussen CX en technologie
14 mei 2024 
1 min. leestijd

KSF-podcast | De relatie tussen CX en technologie

Kun je eigenlijk wel goede customer service bieden met technologie?

Deze vraag stelt Ramón Delima aan Tinne van den Broeck, Customer Success Director at Orion Intelligence en Friederike Niehoff, Certified Customer Experience Professional, auteur en Consumer Psychologist. In deze KSF-podcast met Omid Holterman als host zijn ze in gesprek gegaan over de relatie tussen CX en technologie.

Dat technologie ondersteunend  aan de medewerker zou moeten zijn, zijn ze het eens. Ook over dat CX complex is, omdat je niet op alle touchpoints met je organisatie invloed hebt. Natuurlijk komt AI aan bod: AI gaat helpen met het oplossen van de interne basis-issues van een organisatie. Wat ten gunste van de klantervaring en de medewerker zal komen. AI gaat helpen, mits de data waar AI van moet leren kwalitatief goed is! De vergelijking wordt getrokken met de periode dat big data nieuw was. Zelfs het CRM van de bakker op de hoek en dat van de Klantenservice Federatie komt ter sprake.

Beluister het gesprek tussen de voorzitters van KSF-expertgroepen Technologie & CX vol praktische voorbeelden en waardevolle inzichten.

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Omid Holterman van Save Your Customers & Yannick Middelkoop, audio engineer.

KSF-podcastserie ‘De Klantcontactcentrale’

Wat speelt er in de klantcontactbranche? En wat vindt en denkt KSF daarvan? Daar kom je achter tijdens de KSF-podcastserie ‘De Klantcontactcentrale’.

“Ik verbind u door”, met deze woorden werd het eerste Nederlandse telefoongesprek via een telefooncentrale tot stand gebracht. Er zijn inmiddels vele communicatiekanalen bijgekomen, maar verbinding maken blijft de essentie van ons vak én van KSF. In de podcastserie “De Klantcontactcentrale” verbindt KSF daarom experts en opiniemakers rondom thema’s en vraagstukken die niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen belangrijk voor klantcontactbranche zijn. Met als kernvraag: hoe houden we hoogwaardig, kwalitatief klantcontact betaalbaar?

In deze podcastserie leer je de opiniemakers en experts van KSF kennen en met Omid Holterman als host ben je gegarandeerd van een vrolijk gesprek met diepgang en ongemakkelijke stiltes.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen