Koetshuisgesprek | Waar moet het naar toe met het klantcontactvak?
Koetshuisgesprek | Waar moet het naar toe met het klantcontactvak?
03 juli 2024 
1 min. leestijd

Koetshuisgesprek | Waar moet het naar toe met het klantcontactvak?

Hoe heeft het vak van klantcontactmedewerker zich de afgelopen tijd ontwikkeld? En waar moet het naar toe met het vak? Of hoeft er niets te veranderen? 

Spoiler alert: dat het een vak is – en in veel gevallen ook intensief en vermoeiend – daar was iedereen het over eens. Ook een vakdiploma is geen halszaak. Het verloop is dat wel en oplossingen passeerden de revue. Maar behoefte aan grote veranderingen? Nee, misschien moeten we op sommige punten zelfs wel terugschakelen naar een paar jaar terug!

Dit en meer kwam aan de orde in de tweede editie van een serie rondetafeldiscussies die de KSF samen met Ziptone organiseerde en die opnieuw geleid werd door Tom Jessen.

"We hebben de data, de kennis en de mensen. Wij kunnen organisaties beter maken." Natasja Wientjes tijdens de tweede editie van het KSF Koetshuisgesprek

Lees het volledige verslag op Ziptone 

De deelnemers (v.l.n.r.):

Gespreksleiding: Tom Jessen

Het volgende Koetshuisgesprek

In de Koetshuisgesprekken, die de KSF samen met Ziptone organiseert, gaan klantcontactprofessionals de diepte in over een specifiek onderwerp. De gesprekken worden geleid door Tom Jessen.

Het eerstvolgende Koetshuisgesprek staat gepland in de tweede helft van september. Ook die discussie vindt plaats in Doorn in het Koetshuis annex KSF-kantoor. We gaan dan weer in gesprek over een relevant en actueel thema voor de sector

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden.In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen