Bekijk de Webinar Werken in klantcontact is leuk!
Bekijk de Webinar 'Werken in klantcontact is leuk!'
15 november 2022 
1 min. leestijd

Bekijk de Webinar 'Werken in klantcontact is leuk!'

Werken in klantcontact is leuk, maar het beeld hiervan is vaak nog wat eenzijdig. 8 november 2022 organiseerde de KSF, voor de Adviseurs Werkzoekenden van het werkgeverservicepunt Midden-Nederland/ UWV, een webinar om uit te leggen wat werken in de klantcontactsector nu echt inhoudt.

Roel Masselink, directeur KSF, opende de webinar met een betoog over de waarde van de klantenserviceafdeling binnen een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de klantfeedback die via de organisatie binnenkomt en de potentie die dit in zich heeft voor het verbeteren van de processen, service, diensten of producten. Daarna schetste Dirk Jan Hildebrand, directeur Work2B, het “landschap van klantcontact”. Type organisaties, vakgebieden, functies en functiegebieden, loopbaanmogelijkheden, competenties etc. Tot slot namen we ruim de tijd voor een interactief panelgesprek waar Judith van Paridon, Sr. Product Manager Customer Center Development & Innovation bij DPG Media Nederland, en Kim Vermue, Business Manager Sales en Marketing bij Quality Contacts vragen van de adviseurs over werken in klantcontact beantwoordden. 

Bekijk de webinar

Voor het panelgesprek is de Adviseurs Werkzoekenden een aantal vragen gesteld. De wordclouds die daaruit voortkwamen zijn niet zichtbaar in de opname. Je vindt ze onder de video.


Wordclouds


Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.