Klantenservice Federatie

Bestuurslid namens de ledengroep ‘Facilitaire Contactcenters’

Vrijwilligersfunctie

Binnen het bestuur is een vacature voor een:


Bestuurslid namens de ledengroep ‘Facilitaire Contactcenters’


Jouw profiel:

In de eerste plaats ben jij net als KSF ervan overtuigd dat klantcontact en klantenservice relevante onderscheidende succesfactoren zijn voor organisaties en wil jij in de rol van bestuurslid actief bijdragen om te zorgen dat organisaties niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen hoogwaardig kwalitatief klantcontact kunnen blijven aanbieden.  


Daarnaast voldoe je aan het volgende:

  • Je werkt in een senior-leidinggevende positie bij of bent (mede-)eigenaar van een organisatie die kan worden bestempeld als facilitair contactcenter
  • Jouw organisatie is lid van KSF of is bereid om dat te worden;
  • Je hebt een sterke affiniteit met klantcontact, klantenservice, klantbeleving en KSF;
  • Je hebt bestuurlijke ervaring
  • Je hebt een neutrale houding ten aanzien van individuele lidorganisaties
  • Je stelt het verenigingsbelang centraal en kunt bruggen bouwen tussen de verschillende ledengroepen en denkrichtingen.

Over het bestuur:

Het (onbezoldigde) verenigingsbestuur wordt gekozen door de leden en is verantwoordelijk voor de strategie en beleid van KSF. Het bestuur is samengesteld uit vertegenwoordigers namens de 4 ledencategorieën die KSF kent: inhouse (4 zetels), facilitair (2 zetels), leveranciers (2 zetels) en zzp’ers (1 zetel). Het bestuur vergadert jaarlijks ongeveer 10 keer (inclusief 2 strategische sessies van 2 dagdelen). Daarnaast ben je (in principe) aanwezig bij de Algemene Ledenvergaderingen, het jaarcongres, het HR-congres en enkele andere bijeenkomsten. 


Over de procedure

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij het bestuur van KSF komen versterken? Maak dan je belangstelling uiterlijk 21 mei 2023 kenbaar door het sturen van een korte motivatie en je CV naar vacature@klantenservicefederatie.nl


Vanuit het bestuur worden met belangstellenden kennismakingsgesprekken gevoerd, waarna het bestuur medio juni 2023 een kandidaat voordraagt bij de leden voor benoeming. Bij gelijke geschiktheid kan het bestuur meerdere kandidaten voordragen, waarbij het bestuur de keuze aan de leden overlaat.


De leden worden circa 2 weken voorafgaand aan de ALV van 27 juni uitgenodigd om via e-voting over de voordracht of voordrachten te stemmen. De gekozen kandidaat wordt vervolgens op 27 juni tijdens de ALV geïnstalleerd. 


Voor meer informatie over de bestuursfunctie kun je contact opnemen met:

Reageer
Mail naar vacature@klantenservicefederatie.nl