KSF-ledengesprek "Meer autonomie voor klantadviseurs"

KSF-ledengesprek

"Meer autonomie voor klantadviseurs"

Hoe kunnen we klantadviseurs meer regelruimte of autonomie geven?

Tijdens dit ledengesprek wil ik graag in gesprek over hoe we klantadviseurs meer regelruimte en autonomie kunnen geven. Maak alvast een connectie via LinkedIn of in de KSF Ledenomgeving. Wellicht tot ziens op 25 juni in Amsterdam!

Thirza Rottier

Thirza Rottier | SmartCenter

Doel van het gesprek

In contactcenters ervaren klantadviseurs vaak hoge werkdruk door strikte richtlijnen en targets, wat hun autonomie beperkt en stress verhoogt, waardoor medewerkerstevredenheid daalt en verzuim en verloop toenemen. Het bieden van zelfregie en regelruimte aan medewerkers kan dit tegenwerken, waardoor ze flexibeler en effectiever kunnen werken, wat resulteert in hogere tevredenheid en verminderd verzuim. Echter, zelfsturende teams kunnen ook nadelen hebben, zoals onuitgesproken frustraties die niet worden geuit.

Het doel van het gesprek bij SmartCenter is tweeledig. Enerzijds streven we ernaar om best practices te verzamelen en te zoeken naar inspirerende voorbeelden. Anderzijds zijn we geïnteresseerd in inzichten met betrekking tot mogelijke belemmeringen vanuit het perspectief van directies, contactcenter managers, WFM managers of andere stakeholders.

Aangezien wij managed flexteams leveren aan onze klanten, zijn we soms gebonden aan de werkmethoden van onze opdrachtgevers. We willen in gezamenlijkheid verkennen welke  oplossingsrichtingen er zijn om medewerkers meer zelfregie en regelruimte te bieden. 

Programma

10.00 - 10.10 | Inloop en kennismaken
10.10 - 10.40 | Ophalen best practices zelfregie en autonomie
10.40 - 11.20 | Discussie over belemmeringen en mogelijkheden
11.20 - 11.30 | Wrap-up en afsluiting
11.30 - 12.00 | Lunch

25 juni 2024

10.10 - 11.30

Inloop vanaf 10.00
Lunch van 11.30 tot 12.00

klantcontact-event-locatie-1

Amsterdam

SmartCenter
Paasheuvelweg 1
1105 BE Amsterdam

aantal-deelnemers

10 leden

(Aantal mogelijke deelnemers)