KSF Inspiratiedag 2023

VOL

Fort bij Vechten

KSF Inspiratiedag 2023

Innovatie, fun en persoonlijk contact. 

Video Aspect Ratio: 4:1

KSF Inspiratiedag 2023

Innovatie, fun en persoonlijk contact. 

De jaarlijkse KSF Inspiratiedag vindt op woensdag 13 september fysiek plaats bij Fort bij Vechten in Bunnik. KSF nodigt je van harte uit om deel te nemen aan een middag welke in het teken staat van inspiratie, innovatie én persoonlijk contact.

Edwin van Houten

Centraal op de KSF Inspiratiedag 2023 staat servicebelofte 7. Deze luidt: “Wij zorgen er met onze organisatie voor dat wij bijdragen aan een goede beeldvorming over de sector".


De Inspiratiedag start met een inhoudelijke bijdrage van Edwin van Houten, directeur Directie Consumenten van de Autoriteit Consument & Markt. Hij neemt ons vanuit zijn rol mee in het perspectief van de consument op klantcontact. Hoe terecht of onterecht is het beeld dat consumenten hebben over de wijze waarop klantcontact vorm krijgt? Begrijpen we elkaars uitdagingen onvoldoende of is er meer aan de hand? Wat kunnen of moeten we doen om elkaars taal nog beter te leren spreken?


13.15 - 13.45

Paneldiscussie

Aansluitend volgt vanuit verschillende perspectieven een paneldiscussie onder leiding van Dirk Jan Hildebrand over het imago van onze branche door de ogen van de (potentiële) klantcontactmedewerker. Want wat voor effect heeft het imago van de branche op (potentiële) klantcontactmedewerkers en arbeidsbemiddelaars? Wat kun jij als klantcontactmanager doen om deze mensen het goede gevoel over hun werk en dus het imago van de klantcontactbranche te verbeteren? Hoe dragen jouw medewerkers bij aan het beeld van de dienstverlening die ze achterlaten bij die consument?


13.45 – 14.30

Speeddates

Na afloop van dit eerste onderdeel volgen er drie speeddatesrondes van 20 minuten waarin klantcontactprofessionals op de hoogte worden gebracht over de nieuwste innovaties binnen de klantcontactbranche.  

 

In aanloop naar de KSF Inspiratiedag ontvangen deelnemers een online formulier zodat je direct in contact komt met de leveranciers waarin je interesse hebt. Wil jij alvast weten welke leveranciers aanwezig zijn tijdens de KSF Inspiratiedag 2023? Bekijk het overzicht onderaan deze pagina.  


14.50 – 16.10

Leveranciers
activiteit inspiratiedag

Activiteit (verrassing)

Voorafgaand de borrel gaan we actief aan de slag. Door middel van een sportieve, sociale activiteit waarbij samenwerking geboden is bieden we de mogelijkheid om in ongedwongen sfeer verder met elkaar van gedachten te wisselen. Een absolute schot in de roos! 


16.15 – 17.15

13 sept 2023

13:15 - 18:15

Inloop vanaf 12:45

Borrel vanaf 17:15

klantcontact-event-locatie-1

Fort bij Vechten

Achterdijk 12

3981 HB, Bunnik

Gratis voor leden

Niet-leden die willen deelnemen kunnen contact opnemen via events@klantenservicefederatie.nl

Inhouse en facilitiare contactcentra die lid zijn van KSF krijgen voorrang bij inschrijving. 10 dagen voor start van de KSF Inspiratiedag ontvang je een bevestiging van deelname waarna je jouw voorkeur voor speeddates kunt doorgeven.  

Annuleringsregeling: Je kunt je tot maandag 4 september 12.00 uur kosteloos afmelden via events@klantenservicefederatie.nl. Voor afmeldingen na 4 september of als je onaangekondigd niet naar de KSF Inspiratiedag komt brengen wij € 32,95 exclusief btw in rekening.

Deelnemers speeddates